Bull Terrier

 

En unik hund til unikke mennesker

Opdateret 2015.07.12

For medlemmer

 

 

Skal vi nå de langsigtede mål, der fremsættes i den racespecifikke avlsstrategi, er det nødvendigt, at vi alle yder en helhjertet indsats.

 

Vi skal skabe et miljø blandt opdrættere og ejere, hvor seriøsitet, åbenhed og ærlighed afføder respekt - og ikke angreb. Det skal være basis for konstruktiv dialog, samarbejde, fælles mål og indsats.


Der er brug for, at alle involverer sig i klubarbejdet og de indsatser, som er fastlagt i RAS til understøttelse af strategierne.

 

Her er nogle af de ting, du kan gøre med det samme, for at understøtte den racespecifikke avlsstrategi:

God ambassadør for racen

Først og fremmest skal du være en god ambassadør for racen via din og din hunds upåklagelige opførsel og fremtoning.

Deltag i klub arbejdet

Meld dig til nogle af de mange, mange opgaver, der er et resultat af den racespecifikke avlsstrategi. Deltag i Bull Terrier gruppens arrangementer.

Websiden & den racespecifikke avlsstrategi

Brug materiale fra RAS på din webside og link til engelskbullterrier.dk. Brug også vores slogan:

Engelsk Bull Terrier - En unik hund for unikke mennesker.

Vær med til at udbrede kendskabet til Bull Terrier gruppens webside, aktiviteter og den racespecifikke avlsstrategi ved at fortælle alle Bull Terrier ejere og interesserede om det.

Hjælp os med at få så mange relevante websider og søgemaskiner til at linke til engelskbullterrier.dk - dog ikke sider om muskel- eller kamphunde. Dem ønsker vi ikke, at Bull Terrieren associeres med. Lige som vi heller ikke ønsker at tiltrække folk, som dette tema appellerer til. 

Materiale til hvalpekøbere

Brug materiale fra RAS til dine eventuelle hvalpekøber. Gør dit bedste for, at de indmelder sig i Dansk Terrier Klub, deltager i aktiviteter og involverer sig i klubarbejdet.

Informationsfolder om Bull Terrieren

Under værktøjer kan du downloade en folder om Bull Terrieren (A4 med tekst på begge sider - skal foldes 2 gange). Udskriv nogle eksemplarer og hav den altid på dig, når du er ude med din Bull Terrier, så du kan uddele den til folk, der reagerer (både positivt og negativt) på din hund. Du finder folderen under 'Værktøjskassen'.

Hvervning

Møder du andre med Bull Terriers, der ikke er medlemmer af Dansk Terrier Klub, så fortæl dem om Bull Terrier gruppens arbejde og

Stop fejlagtig information om Bull Terrieren

Hvis du ser websider med fejlagtig information om Bull Terrieren, så kontakt udgiveren og orienter om, at der findes information om racen på engelskbullterrier.dk og i den racespecifikke avlsstrategi.

 

Det er langt mere nyttigt at være opmærksom
på en enkelt brist i en selv
end at være opmærksom på tusinde hos en anden.

For når fejlen er ens egen,
er man i stand til at rette den.
Dalai Lama

 

 

Can. Ch Magor Steel Magnolia of Misk

 

     
     

www.engelskbullterrier.dk | Copyright © - Bull Terrier gruppen | Dansk Terrier Klub
Alle rettigheder forbeholdes Bull Terrier gruppen eller opretshavere, der venligst har givet tilladelse til gengivelse af fotos, tekst m.m.
Materiale fra denne webside må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres.