Engelsk Bull Terrier

 

En unik hund til unikke mennesker

Opdateret 2011.12.26

Carl Gunnar Stafberg

Danmark

 

Svenske Stafberg har tidligere opdrættet nogle kuld Airedale Terriers og været aktivt involveret i Welsh, West Highland White og Irsk Terrier. Det gælder også Dværg schnauzer og Pudel.

 

I dag ligger hans og hustruens fokus sammen på Border Terriers, som de har opdrættet siden 1963. Deres kennelnavn er Bombax. I årenes løb har de opdrættet mere end 100 champions.

 

Carl Gunnar Stafberg har været for dommer for terriers (gruppe 3) siden 1967 og har siden udvidet med gruppe 1, 2, 4, 7 og 9.

 

 

Han har de seneste år gennemgået den svenske kennel klubs uddannelsesprogram for all-roundere - og er siden marts 2007 autoriseret som FCI all-rounder til at dømme alle racer.

 

Han har - udover Skandinavien - dømt i Tyskland, Italien, England, Skottland, Irland, Polen, Ryssland, Schweiz, Luxemburg, Gibraltar, Holland, Island, Litauen og Australien.

 

Stafberg er aktiv 'vice ordförande' i den svenske kennel klub og har tidligere bestridt stillingen som 'ordförande' i Svenska Terrierklubben og Uppsala läns Kennelklubb.

 

Carl Gunner Stafberg er anbefalet af Dansk Terrier Klubs Bull Terrier gruppe.

 

  • 2010: Carl Gunnar Stafberg dømte Bull Terriers på DKKs internationale udstilling den 2. maj i Hillerød.
     
     

www.engelskbullterrier.dk | Copyright © - Bull Terrier gruppen | Dansk Terrier Klub.
Alle rettigheder forbeholdes Bull Terrier gruppen eller opretshavere, der venligst har givet tilladelse til gengivelse af fotos, tekst m.m.
Materiale fra denne webside må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres.